Esdeveniments

MUSEU DE LA TELA

Exposició del 23 de març al 29 de maig «Missing. The Sixth extinction» Il·lustracions d’Eva Sànchez

Anada al pregó de l’Ascensió

Plaça de la Porxada

Cercavila amb l'Esteve i la Plàcida, els gegants grossos de la ciutat. El recorregut passarà per la plaça de la Porxada, c. St Roc, pl. de l'Oli, c. Sta. Elisabet, c. Corró i Sala Francesc Tarafa.

Pregó de l’Ascensió

Sala Francesc Tarafa

L’Ascensió comença amb el pregó, dimarts 24 de maig, a la Sala Tarafa. Així es dona inici a la 70a edició de les Fires i Festes, que enguany torna als carrers i les places. Una programació festiva que compta amb la participació clau de les...

Assaig obert dels Xics de Granollers

Aplegador de la Troca

Vols viure l'Ascensió d'una forma diferent? Participa dels dos assajos i l'actuació d'aquesta setmana i viu els castells des de dins! Assaig de canalla de 19:30 a 20:30 h. Assaig de 20:30 a 22:00 h.

CINEMA EDISON

Taller sobre coeducació audiovisual per a pares i mares, amb Drac Màgic.

CHEESE PARTY

Plaça de l'Esglèsia

Un espai gastronòmic on tastar taules de formatges preparades amb producte dels expositors participants. Tot plegat, maridat amb una selecció de vins de la DO Alella.

JUGAR X JUGAR

Roca Umbert Dents de Serra/ Sala Aplegador

A Jugar x Jugar hi trobareu el vessant destinat a acostar els jocs al gran públic, la orientada als aficionats i experts amb presentacions i campionats, i la de suport a l’entramat editorial.

Economia Verda i Circular

Parc Firal

EVC és un esdeveniment comercial i divulgatiu, d’àmbit català, que ens obre les portes a l’economia verda i circular. Una proposta en la que els públics, professionals o usuaris finals, poden confeccionar la seva pròpia agenda, a partir d’una àmplia oferta d’exposicions, conferències, tallers, i...

FEM UN LLIBRE

Plaça de la Porxada

Enguany es crearà el 41è Llibre Gegant i es recuperarà l’activitat a la plaça després de dos anys sense poder gaudir-lo per la pandèmia. Divendres 27 de maig, dia de l’Ascensió, és del Mestre i la Llibreria La Gralla. Inscripcions fins les 12 h.